Стонотенисери Бањалуке желе да освоје титулу

Дарко Пасагић
Стонотенисери Бањалуке желе да освоје титулу

БАЊАЛУКА - Чланови Стонотенискох клуба Бањалука потпуно спремно и са прве позиције дочекују почетак плеј-офа послије сјајних издања у Премијер лиги БиХ, гдје су у 22 кола остварили исто толико побједа.

Ривал Бањалучана у полуфиналу биће четвртопласирани ЦМ Витез, који је у досадашњем дијелу сезоне остварио 15 побједа и седам пораза. - Полуфинале као и финале игра се на двије побједе, а домаћин првог дуела је екипа, која је слабије пласирана.

То значи да ћемо ми у недјељу од 13 часова гостовати у Витезу, а реванш меч и евеентуална мајсторица су на програму 27. и 28. маја у бањалучкој дворани Центар.

У другом полуфиналу се састају другопласирани Мостар и зеничка Младост, која је била трећа. Полетак финалне серије плеј-офа заказан је за 4. јун, а реванш и евентуална мајсторица су на програму 11. и 12. јуна – нагласио је тренер Бањалуке Омер Мујичић.

Он као и петорица играча, која су заслужна за сјајне резултате ове сезоне у Премијер лиги надају се да могу освојити титулу, прву у историји клуба.

- Без имало скромности капитен Емир Мујичић, те Лука Михаиловић, Никола Михаиловић, Анес Мујичић и Павле Пузигаћа блистали су у досадашњем дијелу сезоне.

Веома ријетно се ранијих година дешавало да до плеј-офа неко оствари све побједе, али ми смо успјели и сада се портајно надамо да можемо до титуле – наставио је Мујичић.

Ово је други пут да се СТК Бањалука пласирао у плеј-оф. - Прије двије сезоне смо на крају били четврти, али је сада ова екипа много искуснија и јача, зато очекујем више. Први циљ нам је да прескочимо ЦМ Витез, а онда и да у финалу покажемо да смо најбољи. Не треба заборавити да оба финалиста стичу право наступа на међународној сцени, односно у Европа Трофи Купу – додао је Мујичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана