Шта је Ђоковићу потребно - три могућа сценарија

ГС
Шта је Ђоковићу потребно - три могућа сценарија

БЕОГРАД - Српски тенисер Новак Ђоковић поразом од Јаника Синера на завршном Мастерсу закомпликовао је себи посао када је ријеч о проласку у полуфинале у Торину.

Италијан је послије више од три сата славио резултатом 2:1 (7:5, 6:7, 7:6) и тако уписао и други тријумф послије оног против Стефаноса Циципаса.

Када смо већ код Грка, напоменимо да он неће играти против Новака у трећем колу, преноси Б92.

Циципас је предао меч Холгеру Рунеу и потом се повукао, а умјесто њега ће прилику добити Хуберт Хуркач.

То нас доводи до три сценарија која сигурно воде Ђоковића у полуфинале. Први је да и он и Синер побиједе у последњем колу, што ће значити да ће обојица проћи даље. Ако Ђоковић и Руне славе обојица у два сета, онда ће Синер испасти, преноси Б92.

Ђоковић може да прође даље чак и ако изгуби од Хуркача, али под условом да Синер савлада Рунеа. Постоји и још један сценарио који подразумјева да Ђоковић слави у два и Руне у три сета, али ће тада одлучити гем количник.

Први рекет свијета неће проћи даље уколико и Хуркач и Руне побиједе или уколико он сам слави у три сета, а Данац савлади Синера.

Посљедње коло у Зеленој групи почиње у четвртак у 14.30 дуелом Ђоковића и Хуркача, док ће од 21 час на терен Синер и Руне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана