Сјајан гест Ђоковића: Обрадовао скупљаче лоптица и давао занимљиве одговоре дјеци

Г.С.
Сјајан гест Ђоковића: Обрадовао скупљаче лоптица и давао занимљиве одговоре дјеци

ПЕРТ - Новак Ђоковић направио је изненађење за скупљаче лоптица на Јунајтед купу.

Први рекет свијета издвојио је вријеме да одговори на неколико питања дјечака и дјевојчица у Перту.

Србија је завршила такмичење у четвртфиналу, послије пораза од Аустралије. 

Новак Ђоковић изгубио је у синглу од Алекса де Минора, те је тако доживио први пораз на најмањем континенту још од 2018. године, преноси Српска Инфо

Убрзо послије тога на друштвеним мрежама се појавио снимак првог тенисера свијета са скупљачима лоптица у Перту. Освајач 24 гренд слема захвалио им се на труду и похвалио њихов доприно такмичењу, пише Спортал.

– Хвала вам на преданом раду. Хтио сам само да вас поздравим и одам вам признање. Сигуран сам да су многи од вас били дио Хопман купа и многих других тениских догађаја који су одржани у Перту, зар не? Био сам у Перту први пут, мислим, пре више од 15 година и играо сам Хопман куп на старом терену. Увек сам се сећао Перта као великог града са спортском културом. Као играчу ми је задовољство да играм овде пред вама. Зато желим да вам се захвалим на подршци – обратио се Новак малишанима.

Занимало је окупљену дјецу да ли Ђоковић осјећа притисак када играте пред великим бројем људи…

– Да, осјећам, али научио сам како да се носим са тим. Не успијевам увијек, али искуство које сам стекао играјући много пута у оваквом окружењу, помогло ми је да се касније изборим са нервозом – рекао је Ноле.

Најбољег тенисера свијета чека селидба у Мелбурн, гдје ће 11. играти егзибициони меч, а онда 14. почиње одбрану трона на Аустралијан опен турниру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана