Познато када Ђоковић излази на терен

Агенције
Foto: Агенције

Српски тенисер Новак Ђоковић учешће на Аустралијан опену наставља у сриједу против Алексеја Попирина око 11 часова по нашем времену.

Њих двојица ће играти посљедњи на терену "Род Лејвер Арене" коју ће бити испуњен до посљедњег мјеста, прије свега аустралијским навијачима.

Програм на главном терену отварају од 12 часова Онс Жабер и млада Мира Андрејева, а послије тог дуела ће на терен Алекс Де Минор против Матеа Арналдија.

Ноћну сесију на "Лејверу" ће отворити актуелна шампионка Арина Сабаленка, која ће на другој страни имати Бренду Фрухвитрову. Дуел између Белорускиње и Чехиње неће почети прије девет часова по средњеевропском времену.

Послије њих ће бити и ред на Ђоковића који ће играти против бољег из дуела Гаела Монфиса и Томаса Ечеверија уколико савлада Попирина.

Њих двојица играју посљедњи на терену број три, гдје ће прије њих највећи успјех каријере покушати да оствари Александар Ковачевић у дуелу са Кареном Хачановим.

Програм на "Маргарет Корт" отварају Јаник Синер и Јеспер де Јонг, а очекује се и занимљив меч између Стефаноса Циципаса и Џордана Томпсона на старту ноћног дијела програма. Такође не прије девет часова.

Посјетиоци "Џон Кејн Арене" ће моћи да присуствују мечевима Каролине Возњацки, Бена Шелтона и Андреја Рубљова, док је "КИА арена" букирана за сјеверноамеричке играче у лику Лејле Фернадес, Тејлора Фрица и Франсеса Тијафоа.

Осим Ђоковића, Србија неће имати представнике четвртог дана, као ни остале земље из региона.

Подсјетимо, трећег дана су испали Ласло Ђере и Душан Лајовић, а свој меч тек треба да одигра Александра Крунић. У понедјељак је пролаз даље обезбиједио Миомир Кецмановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана