Позната компанија продаје Нолетову тренерку са 25 ГС титула

GS
Позната компанија продаје Нолетову тренерку са 25 ГС титула

Иако сви добро знамо да Новак Ђоковић у својој колекцији има 24 грен слем титуле, чувена француска компанија Лакост на тржиште је избацила тренерку Новака Ђоковића са 25 освојених грен слем титула, преноси Спорт Клуб.

Како подсјећа „Спорткида“ која је и открила овај потез Лакоста, али само за америчко тржиште (засада), „крокодил“ је већ прославио на сличан начин његов 24. рекордни тријумф, баш на Флашинг Медоузу прошле године.

Направио му је тренерку са овим бројем, али тада је овај производ лансиран послије његовог подвига. Да ли сада Французи очекују да Ноле не само заигра на Вимблдону – што још није потврђено да ће се десити – него и да освоји титулу, или се спремају за његову одбрану трофеја у Њујорку, вријеме ће показати.

Иначе Лакост је сарадњу са петоструким најбољим спортистом свијета почео 2017. Ноле годишње добија око десет милиона евра.

У поруци потенцијалним муштеријама на сајту Лакоста између осталог пише „Прославите 25. грен слем тријумф Новака Ђоковића са овом тренерком из три дијела на којој је број 25 и лого крокодила.“ Цијена тренерке је 350 долара. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана