Позната цијена улазница за меч Ђоковића и Синера

ГС
Foto: Танјуг

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић играће вечерас од 21 час против Италијана Јаника Синера меч другог кола „Зелене групе“ на Завршном АТП турниру сезоне у Торину.

Ђоковић је побједом у првом колу турнира у Торину против Данца Холгера Рунеа обезбиједио прво мјесто на крају године, осми пут у каријери. Српском тенисеру је јуче уручен пехар за најбољег тенисера у овој години.

Синер је у првом колу надиграо Стефаноса Циципаса (6:4, 6:4).

Српски и италијански тенисер су до сада у каријери одиграли три међусобна дуела, а Ђоковић је побиједио на сва три меча. Ђоковић и Синер су посљедњи пут играли у полуфиналу овогодишњег Вимблдона, а Србин је славио са 6:3, 6:4, 7:6 (7:4).

Оно што је посебно занимљиво је цијена улазнице за овај меч. Наиме, директор италијанске тениске федерације, Анђело Бинаги, у занимљивом разговору за лист „Репубблица“ открио је да љубитељи тениса овај спектакл могу пратити уживо по изузетно приступачној цијени.

Вјеровали или не, најјефтинија улазница за окршај тениског ГОАТ-а и четвртог рекета свијета, на једном од најпрестижнијих турнира на планети, износи свега 30 евра.

''Јаник је неко ко ће промијенити наше животе - када се Ђоковић повуче, он је међу најбоља два. Сви воле Торино, наравно да је потребно да проширимо дворану иначе ћемо морати да повисимо цијену улазница. Ипак - Ђоковић за 30 евра, чак и ако је у питању „голубарник“, сматрам да је то ниска цијена. Зар не мислите тако?“, каже Бинаги, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана