"Повраћао сам": Кецмановић открио зашто је предао меч Русу

Спортал
"Повраћао сам": Кецмановић открио зашто је предао меч Русу

Српски тенисер Миомир Кецмановић је због болова у леђима предао меч 2. кола Ролан Гароса Данилу Медведеву при резултату 6:1, 5:0 за Руса.

Три сата касније, Србин се појавио пред медијима и објаснио шта се тачно догодило и какав здравствени проблем има.

– Јутрос, када сам устао повраћао сам неколико пута, а послије меча поново. Када се распадаш, тешко је играти са играчем као што је Медведев који гиља и за којег мораш баш да се помучиш да би га добио. Од јутрос се осјећам лоше, не знам шта је у питању. Тражио сам медицински тајм-аут због тога, пробао сам да ми дају неке таблете, али умирао сам на крају. Морао сам да предам – рекао је он, а преноси Спортал.

На питање да ли зна узрок лошег осјећаја у стомаку, рекао је:

“Не знам, стварно. На свим турнирима се трудим да водим рачуна о исхрани, овдје сам сваки дан јео исто, радио сам све исто, али некада се десе овакве ствари. Сад ми је мало лакше, када сам се исповраћао.”

Анализирао је Кецмановић први део сезоне.

– Аустралија је била баш добра, тамо сам играо 4. коло. Послије сам имао проблема с леђима, нисам много тренирао, нисам добро ни одиграо послије тога. Шљака није била тако лоша: углавном сам губио од бољих играча, добијао сам добре играче. Како обично иде шљака и како играм на њој, задовољан сам – изјавио је српски тенисер.

Након најспорије подлоге, слиједи сезона на трави.

Хале – истакао је.

Кецмановић још увек није сигуран да ли ће играти на Олимпијским играма који за мање од два мјесеца почињу у Паризу и играће се баш на комплексу где се игра и Гарос.

– Не знам још, нисам сигуран ни да ли ћу ићи. Моја одлука најприје зависи од тога да ли упадам, а послије тога и када је “кат”, морам да пријавим и друге турнире. Видјећу још шта ћу да радим – закључио је Миомир Кецмановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана