Погледајте како из ваздуха изгледа тениски комплекс који ће ускоро бити свечано отворен ФОТО

Срна, ГС
Српска опен
Foto: Велибор Трипић | Српска опен

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће данас свечано бити отворен тениски комплекс намијењен за турнир "Српска опен" који ће, осим Новака Ђоковића, угостити и остала велика имена из свијета тениса.

Отварање комплекса, који се налази у оквиру бањалучког Парка Младен Стојановић, заказано је за 19 часова, а на церемонији је предвиђено обраћање званичника Српске.

Поред девет постојећих тениских терена Тениског савеза Републике Српске, који су у потпуности реконструисани, изграђен је централни са више од 6.000 мјеста, што са капацитетима осталих терена износи око 10.000 мјеста.

Учесницима турнира биће омогућени најбољи могући услови за тренинг, такмичење и одмор, а играчима ће бити на располагању и савремено опремљена теретана, соба за физикалне терапије и масажу, као и простор за одмор са комплетном услугом која је потребна учесницима.

"Српска опен 2023" представља АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године одржавања у Београду, ове године одржава у Бањалуци, која има дугу тениску традицију у смислу да је већ 20 година домаћин АТП челенџера.

На турниру, који ће трајати од 16. до 23. априла, наступиће највећа имена из света тениса, као што су Новак Ђоковић, Андреј Рубљов,  Гаел Монфис...

Како комплекс изгледа из ваздуха погледајте у галерији фотографија нашег фото-репортера Велибора Трипића:

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана