Огласио се предсједник Олимпијског комитета Србије: Ђоковић није оперисан?

ГС
Огласио се предсједник Олимпијског комитета Србије: Ђоковић није оперисан?

БЕОГРАД- Италијанска „Газета“ пренијела је да је Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета, већ оперисан у Паризу, међутим Божидар Маљковић, предсједник Олимпијског комитета Србије, открио је да има информације да српски ас још увијек није био на операцији.

Због оштећења медијалног менискуса десног кољена Новак Ђоковић одлучио је да одмах послије повлачења са Ролан Гароса оде на операцију. Ту вијест пренијели су француски и италијански медији, а нешто касније стигла је и информација да је та операција већ обављена рано ујутру.

Међутим, Божидар Маљковић има другачије информације.

„Ми смо звали стрица. Мој син који прати француску штампу сваки дан. Французи су у врло озбиљним медијима написали да је оперисан. Међутим, ми смо добили информацију да није. Не бих да спекулишем“, рекао је Маљковић.

С обзиром на то да српски ас дуго сања о злату са Олимпијских игара, како би уопште и имао шансе да на њима игра операција је вјероватно потребна да би убрзала ток процес опоравка.

Најбољи тенисер свијета побиједио је послије четири и по сата Франциска Серундола у осмини финала Ролан Гароса, али је у другом сету тражио медицински тајм-аут управо због бола у кољену, преноси Б92.

Наставио је да игра под лијековима, а касније је најавио да постоји шанса за повлачење. Дан прије него што би требало да одигра меч четвртфинала против Каспера Руда Новак је објавио да неће моћи да настави такмичење.

Српски ас ће због опоравка готово сигурно пропустити Вимблдон, али за Олимпијске игре постоји нада јер оне почињу 27. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана