О томе се и Новак пита: Мората и Алкараз желе да заједно славе два пехара

Танјуг
О томе се и Новак пита: Мората и Алкараз желе да заједно славе два пехара

БЕРЛИН - Капитен фудбалске репрезентације Шпаније Алваро Мората и тенисер Карлос Алкараз обратили су се видео порукама пред финале Европског првенства у фудбалу и финале Вимблдона у којима су изразили наду да ће недјеља бити дан за памћење за цијелу Шпанију.

"Здраво Чарли, сјећаш се да сам ти прије почетка Европског првенства рекао да нећеш моћи да нас бодриш у финалу јер ћеш тог дана и ти играти финале. Надам се да ће недјеља бити дан за памћење за цијелу Шпанију. Подржаваћемо те свим срцем и као што ти кажеш, обојица знамо шта је потребно за побједу. Надам се да ћемо се видјети сљедеће недјеље у Мадриду да прославимо заједно", рекао је Мората у видео поруци емитованој на званичном Инстаграм налогу Европског првенства. 

Алкараз је поручио да су шпански фудбалери имали "перфектну кампању до сад на ЕП".

"Пратио сам све утакмице, од прве до полуфинала, патио сам са вама и подржавао вас. Надам се да ће недјеља бити посебан дан за све вас. Шаљем вам велики загрљај, хајде да урадимо то. Напријед!", рекао је шпански тенисер.

Алкараз ће у репризи прошлогодишњег финала Вимблдона у недјељу од 15 часова покушати да одбрани пехар и савлада Србина Новака Ђоковића, рекордера по броју гренд слем пехара (24). У недјељу од 21 час у Берлину се игра финале ЕП између Шпаније и Енглеске. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана