Новак суочен са чудним захтјевом на Вимблдону: Мало је превише

ГС
Foto: Агенције

ЛОНДОН- Послије побједе над Лоренцом Музетијем у полуфиналу Вимблдона (6:4, 7:6, 6:4), испред медија центра се окупило неколико десетина навијача ишчекујучи Новака Ђоковића.

Ријеч је о члановима његове навијачке групе "Нолефам", међу којима се нашла и трудница чији је термин за порођај био прекјуче.

"Требало да се породи у четвртак? Да се породи на стадиону (смијех)", нашалио се Ђоковић, којем је потом пренијето и да је трудница рекла како би могла да пита њега да предложи име дјетета.

Захтјев са којим се Новак у досадашњој каријери никада није сусрео. Чак се и помињало да се дијете зове Нолина уколико буде женско.

"Овакав још нисам имао, да будем искрен. Да будем у позицији да дам предлог за име. Мало је превише, али овим путем бих да се захвалим госпођи што долази и у својим најважнијим данима долази и мене подржава. Импонује ми то. Захвалан сам на тој подршци", додао је Ђоковић.

Говорио је и генерално о узајамном односу са људима из клуба.

"Малопре сам имао интеракцију са Нолефам члановима који су остали, њих 20-30. Разменили смо захвалност, они су певали, пружили подршку. Хвала им од срца, увек су ту за мене. Чекају сатима после меча да ја све завршим, кад пролазим аутом они су ту. Чак ни не траже слику или потпис, него ето чисто да ми пожеле лаку ноћ. То су људи који су јако битни у мом животу, који ме прате. На пример Џули, Пави Џи, не знам колико их је ту који ме прате уназад већ 15 година. Људи који су изабрали да проведе дане или месеце или године свог живота уз мене и са мном. Морам себе стално да подсећам да то није нешто што је нормално. Човек треба да освести: ‘ Еј, имаш људе који су посветили свој живот, своју енергију теби. Моле се за тебе, желе да победиш‘. Ја се трудим да узвратим и победама и картама да гледају мечеве. Неким другим стварима, догађајима које смо правили последњих 10 година. Тако да ето, велика захвалност", закључио је Новак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана