Новак Ђоковић одрадио први тренинг у Малаги (ВИДЕО)

ГС
Новак Ђоковић одрадио први тренинг у Малаги (ВИДЕО)

Најбољи тенисер Србије и свијета Новак Ђоковић, одрадио је први тренинг у Малаги уз присуство многих камермана и репортера. Тенисери Србије у четвртак од 16 часова у Малаги против Велике Британије започињу такмичење у Дејвис купу, пише РТС.

После славског ручка Новак Ђоковић се прикључио саиграчима у репрезентацији Србије и почео припреме да поново освоје “салатару”.

Прво је имао загријавање у теретани, гдје му је друштво правио и Милош Раонић, који је донио први тријумф Канади против Финске.

На терен је потом изашао да одмјери форму против Филипа Крајиновића, и видјело се да је најбољем тенисеру свијета мини пауза послије освајања Завршног мастерса у Торину врло пријала.

;

Колику је пажњу привукао, најбоље илуструје податак, да је у току другог сингл меча Канада - Финска на 10 минута отвореног дијела тренинга репрезентације Србије дошло скоро 30 камермана и фоторепортера.

Тениски тим Србије ће се у сриједу у 13.30 часова први пут појавити пред медијима у Малаги, а планирано је и дружење са фановима у Фан зони центра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана