Недић освојио титулу у Приједору

Д.Д
Foto: ГС

ПРИЈЕДОР - Андреј Недић, члан ТК Добој освојио је свој први професионални турнир пошто је данас у финалу ИТФ Фјучерса у Приједору побиједио Украјинца Вјечеслава Бјељинског са 2:1 (6:4, 2:6, 6:1).

За ову побједу Андреј је освојио 15 АТП бодова.

- Одиграо сам одличан меч, у којем је истина, било и осцилација. На почетку сам био сигуран и имао контролу такло да сам добио први сет. У другом сам пао И психички И физички али сам ипак успео да се пред трећи, одлучујући, рестартујем. Ушао сам мирно, играо паметно и дошао до ове велике побједе. Противник је био сјајан, он је одличан играч и мој добар пријатељ, знао сам да морам одиграти изнад својих могућности да га побиједим рекао је Недић који ће од сутра имати 21 бод на АТП листи.

- Ово ће ми донијети напредак, бићу око 900. мјеста што је био мој први циљ у овој сезони. Желим да играм што мање квалификација јер ме оне доста потроше. Сада ћу на многим турнирма играти у глав ном костуру И надам се да ће ми то донијети много нових бодова – рекао је Недић.

Андреј је у Приједору у Главни костур дошао кроз квалификације, а онда је одиграо сјајне мечеве.

У субоду је сјајном игром у четвртфиналу против Чешког играча Петр Брунцлика 759 играца свијета и побједом резултатом 2:1 (6:1, 1:6, 10:4), а постом је истог дана два сата касније, фантастичном партијом у полуфиналном мечу био бољи од Стефана Поповића иначе 651.играча на АТП листи, нестварним резултатом 2:0 (6:0, 6:1)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана