Навијачи пред српско полуфинале подијељени, али желе исто: Ко побиједи нека подигне трофеј

Милош Васиљевић
Foto: ГС

Бањалука - Мало ко је очекивао да ће у дијелу костура гдје је био најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, полуфинале играти његови сународници Миомир Кецмановић и Душан Лајовић.

Ипак, чуда су дешавају а једно такво јуче је приредио Лајовић побједивши најбољег свјетског тенисера, те тако остварио највећу побједу у каријери.

Публика је подијељена, ипак имају само једну жељу да онај који прође помрси рачуне, највјеројатније Русу Андреју Рубљову и освоји Српска опен.

Бањалучани, Милијан Ћелић и његов син Вук са нестрпљењем чекају почетак другог полуфинала.

- Ђоковић је испао што је велико изненађење, али поново ћемо имати финалисту што је велика ствар ако знамо какав је ово турнир.Лајовић је побиједио Ђоковића, Кецмановић Лехечку, што нам обећава добар тенис. Дошао сам са сином да уживам, јер овако нешто немамо прилику често посматрати - рекао је Ћелић.

Милан Матић стигао је из Београда  у сриједу у нади да ће један српски тенисер подићи трофеј.

- Мислио сам да ће то бити Новак Ђоковић ипак од тога нема ништа.  Имамо два наша тенисера у полуфиналу, самим тим и једног финалисту. Ко год да побиједи, надамо се да ће помрсити рачуне некоме из дуела Рубљов - Молчан - рекао је Матић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана