На централном терену почео меч Ђере - Молчан

Срна
Foto: Дражан Оскар Подеровић

БАЊАЛУКА - На тениском турниру "Српска опен" у Бањалуци данас се играју мечеви за пролаз у полуфинале, а на централни терен изашли су српски тенисер Ласло Ђере и Словак Алекс Молчан.

Након завршетка меча Ђере-Молчан, играће Дамир Џумхур из БиХ и други носилац турнира Андреј Рубљов из Русије, а меч неће почети прије 13.00 часова.

Српски ас Новак Ђоковић данас ће играти против сународника Душана Лајовића, а њихов сусрет на централном терену не би требало да почне прије 15.00 часова, најавили су организатори турнира.

На програму су и полуфинални дубл мечеви који ће бити играни на грендстенд терену.

У 12.00 часова планиран је дубл меч тенисера Џејмија Мареја из Британије и Новозеланђанина Мајкла Венуса против Андреја Голубева из Казахстанца и Украјинца Дениса Молчанова.

Након тога слиједи меч Португалца Франциска Кабрала и украјинско-казахстанског тенисера Александра Недовјесова против Белгијанаца Сандера Жила и Јорана Влигена.

Турнир "Српска опен" из серије 250 игра се до недјеље, 23. априла, када је предвиђено финале на новоизграђеном централном терену тениског комплекса у бањалучком Парку "Младен Стојановић".

За побједника је резервисано 250 АТП бодова, што је и турнир са највише бодова у региону, а титулу од прошле године из Београда брани Андреј Рубљов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана