Молчан: Мало је недостајало да изгубим, Вајда ме препородио

Д.Д.
Foto: Велибор Трипић

 БАЊАЛУКА - Алекс Молчан је први полуфиналиста турнира Српска опен.

Он је након три изузетно исцрпљујућа  сета елиминисао Ласла Ђереа.

У једном моменту тенисер из Србије је имао предност од 5:4 и сервирао је за меч и чинило се да је био близу побједе.

- Био сам близу да изгубим овај меч. Ривал је имао 5:4, имао је 30 :0 али нисам желио да изгубим лагано. Борио сам се до краја и изашло је јако добро јер сам остварио пласман у полуфинале-истакао је Молчан.

Словак је признао да му је све кренуло боље у каријери након наступа у Београду.
-Турнир у Беораду и успјех нн њему промијенио је моју каријеру. Почео сам да вјерујем у себе, да играм брже и остварио сам велике промјене набоље. Играо сам Челенџере а након тога сам видио да могу више и боље. Био сам 180. на ранг листи и да уђем у топ 100- поручио је Словак.
Затим је говорио о сарадњи са Маријаном Вајдом.
- Маријан је фемноменална особа, љубазна и професионална, дивим му се као особи и тренеру. Причамо о свему, о обичним животним стварима и његови погледи су одлични, вјерујем му максимално. Ми смо тим . Од старта сарадње не знам шта сам специфично поправио најбоље, мислим да сам бољи свакако. Уживам у сарадњи са њим и надам се добрим резултатима- рекао је Молчан.
Словак је похвалио организацију турнира и истакао да је очито да боље резултате прави кад је ближе кући.
- Турнир је савршено организован,  храна је одлична , као и људи. Свиђа ми се турнир, посебно јер побјеђујем на њему што је одлично. Захвалан сам организатору на свему. Не вјерујем у ритуале, нема ништа специфично, само загријавање и  фокусирам се на меч.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана