Менаџер открио: Кирјос се повриједио током оружане пљачке у његовој кући

Танјуг
Менаџер открио: Кирјос се повриједио током оружане пљачке у његовој кући

КАНБЕРА - Аустралијски тенисер Ник Кирјос неће играти на предстојећем Ролан Гаросу због повреде стопала, коју је зарадио током оружане пљачке у својој кући у Канбери, изјавио је његов менаџер Данијел Хорсфол, преноси BBC.

Кирјос је јуче објавио да неће играти на Ролан Гаросу, а претпостављало се да Аустралијанац неће играти због повреде коqена. Он је у јануару оперисао кољено због чега није одиграо ниједан меч ове сезоне.

Међутим, Хорсфол тврди да се Кирјос поврijедио у својој кући током оружане пљачке, која се догодила 1. маја. Провалник је наводно мајци аустралијског тенисера пријетио пиштољем, а потом је украо аутомобил марке Тесла.

-Током напада Ник је посјекао десну ногу. Не знамо како. То га је спријечило да тренира и успорило око двије и по недјеље у припремама за Ролан Гарос - рекао је Хорсфол.

Он је истакао да вхерује да се Кирјос повриједио када је отишао да помогне мајци. Локална полиција је касније саопштила да је ухапшен један мушкарац у вези са овим инцидентом.

-Очекивали смо да ће да буде спреман за Ролан Гарос, али сваки пута када би стао на терен рана би се опет отворила. Што се тиче његовог кољена, оно је у фантастичном стању, операција је добро прошла - рекао је Хорсфол.

Ролан Гарос почиње 28. маја у Паризу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана