Мелбурн је мјесто за нове почетке: Новак представио нови тим

СРНА
Мелбурн је мјесто за нове почетке: Новак представио нови тим

Послије одласка Елене Капељаро и Едоарта Арталдија, Новак Ђоковић дуго је размишљао и сада је, чини се, дошао до коначног ''изгледа'' свог тима.

Прије свега, досадашњи спаринг партнер Чарли Гомез имаће другу улогу.

''Чарли је у улози тим менаџера. И даље учествује као тренер асистент, али више је тим менаџер. Доста добро обавља ту улогу, иако нема много искуства. Посвећен је, учи и брзо напредује, при том ми је пријатељ, вјерујем му и могу да се ослоним на њега. Он се лијепо употпуњује са мојим менаџером Марком Маденом'', рекао је Новак.

А потом је представио и ново лице у свом тиму.

''Иза вас је Електра, још једна особа која ће бити дио нашег менаџерског, брендинг тима. На гренд слемовима смо у ширем саставу, пунијем саставу, јер је много обавеза према спонзорима које треба да покријемо'', преноси ''Спорт клуб''.

Остали дио тениског тима остаје онај на који смо навикли – тренер Горан Иванишевић, кондициони тренер Марко Паники, физиотерапеути Миљан Амановић и Клаудио Цимаља.

Подсјећамо, Ђоковић прво коло Аустралијан опена игра сутра од 9.00 часова, а противник ће му бити млада нада хрватског тениса Дино Прижмић, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана