Мајице са ликом Ђоковића хит у Бањалуци

Срна
Мајице са ликом Ђоковића хит у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Мајице са ликом прослављеног српског тенисера Новака Ђоковића ових дана су прави продајни хит у Бањалуци с обзиром на његово скорашње учешће на АТП турниру Српска опен.

Ово за Срну тврде и бројни продавци “бувљег” дијела Бањалучке тржнице, који истичу да се сналазе како би подмирили потребе одраслих, а посебно дјеце, омладине и њихових родитеља који купују малишанима поклоне и друге реквизите са ликом најбољег српског тенисера.

- Ово је период када су и дресови најбољих свјетских фудбалера, попут Месија и Роналда, мање популарни у смислу продаје од нашег Нолета - рекао је један од продаваца.

Осим мајица са ликом Ђоковића, продавци нуде и јастучиће, шоље и друге ствари којима доминира лик најбољег тенисера свијета.

Љубитељи тениса ће на Српска опену од 16. до 23. априла имати прилику да виде најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића, као и друге тениске звијезде.

Осим Ђоковића, у Бањалуци ће играти Андреј Рубљов, Станислас Вавринка, Борна Ћорић, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Ласло Ђере, Филип Крајиновић и други. Српска опен 2023 је АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана