Лудница на Новаковом тренингу, општа помама за најбољим свих времена, жена пала у несвијест

ГС
Foto: Агенције

Невјероватних 32 степена, отворено сунце и вапај за вјетром - ништа од тога није спријечило стотине људи да се окупи на терен 16 Аустралијан Опена гдје је Новак Ђоковић одрадио тренинг пред друго коло турнира. Новак је заказао тренинг сесију у 13.30 часова по аустралијанском времену, али се појавио тек пола сата касније.

Изабрао је спаринг партнера сличних карактеристика као што је његов наредни противник, Алексеј Попирин, а онда мушки одрадио тренинг иако је у једном моменту било неподношљиво стајати на сунцу.
Са њим су на терен изашли чланови тима, Горан Иванишевић, Стивен Шашјан, Миљан Амановић и Марко Паники.
Велики број Срба се окупио на терену који се налази поред Киа Арене у Мелбурн парку, готово да се само наш језик могао и чути.
Људи су, због нивоа на којем се тренинг одвијао, могли да прате дешавања са бетонске ограде, а неки су се осилили да се придржавају и пењу на јарболе за заставе.

Све је текло уобичајеним током док Новак Ђоковић није кренуо ка клупи да направи једну од пауза – тренинг је тада већ добрано био у току, многи су помислили да је крај и кренуо је стампедо да се заузме боље мјесто за селфије и аутограме. Једна жена пала је у несвијест, стигла је хитна помоћ, друга се расплакала што јој обезбеђење не дозвољава да сједне у том тренутку, преноси Спорт Клуб.

Познат је и термин када ће Новак и Попирин на терен, а нема сумње да ће се вријеме одигравања меча другог кола Аустралијан Опена свидјети људима у Србији и на Балкану, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана