Кресојевић: Лично ћу се заложити да се стане украј препродаји карата за Српска опен

NN
Кресојевић: Лично ћу се заложити да се стане украј препродаји карата за Српска опен

БАЊАЛУКА – Бојан Кресојевић, градски менаџер Бањалуке, најоштрије је осудио злоупотребу карата за тениски турнир Српска опен и "шверцање" на црном тржишту.

"Овај приступ појединаца има тежњу да по страну стави све што вриједи", навео је он у објави на Facebook-у. Поручио  је да ће се лично заложити да се стане украј препродаји карата.

"Градска тржишна инспекција ће искористити све механизме да реагује на сваку пријаву и јавну објаву злоупотребе карата. Сутра ћу упутити захтјев за реаговање и према републичкој тржишној инспекцији", навео је Кресојевић и додао: "Поносни смо на све што је до сада урађено уз велику посвећеност свих одјељења у Градској управи, али и извођача који раде са продуженим радним временом".

"Бањалука добија оно што и заслужује - препознатљивост! Тениски турнир АТП 250 'Српска Опен' је понос Бањалуке и нећемо дозволити да га неко умањи!", поручио је градски менаџер Бањалуке.

Подсјећамо, улазнице за сусрете турнира Српска опен, који се игра у Бањалуци од 16. до 23. априла, распродате су јуче, а неколико часова касније појавили су се огласи о препродаји, у којима власници карата за њих траже вишеструко веће новчане износе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана