Конорс остао у невјерици послије Новакових ријечи: Никада то не бих признао

ГС
Foto: Танјуг/АП

ЛОНДОН - Легендарном америчком тенисеру Џимију Конорсу се није свидјела изјава Новака Ђоковића послије финала Вимблдона.

Српски тенисер је другу годину узастопно доживио пораз на "Централном терену" од Карлоса Алкараса, послије чега је признао да није на нивоу Шпанца.

"Ти што сам стигао до финала Вимблдона ми даје велико самопоуздање. Али, осјећам да у окршају са најбољим тенисером свијета тренутно, поред Јаника, нисам на том нивоу. Како бих уопште имао шансу да их побиједим на Гренд слему или Олимпијским играма, морам да играм далеко боље и да се исто тако и осјећам. Радићу на томе, није нешто са чиме се нисам сусрео раније током каријере", рекао је Ђоковић после тог меча.

Конорс је у свом подкасту изразио изненађеност Новаковом изјавом, пише Б92.

"Човјече, никада то не бих признао. То сам само ја. Изнутра бих мислио да ћу урадити све што могу да останем на врху и такмичим се са њима, насупрот да то кажем наглас", рекао је Конорс и додао:
"Увијек причамо о самопоуздању и менталној страни овога, не желиш да сви улазе у меч са осјећајем унапријед уписаног проаза. Против Синера и Алкараса да кажеш да ниси на њиховом нивоу... Можда је то обрнута психологија. Онда ако побиједи може да каже: ‘Ја сам надчовјек‘."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана