Конорс: Навијам за Новака Ђоковића због свега што су му радили

ГС
Foto: Танјуг/АП

РИМ- Џими Конорс, тенисер са највише титула у историји тог спорта, поново је пружио подршку Новаку Ђоковићу у свом подкасту "Предност за Конорса".

Чувени Американац рекао је да навија за српског аса и да вјерује да ће у наставку сезону Новак постићи велике успјехе иако је у Риму заустављен у четвртфиналу.

Ђоковић се током посљедње двије године борио са никад већим неправдама због одлуке да се не вакцинише. Пропустио је низ турнира 2022. године, а у Сједињеним Америчким Државама му није било дозвољено да игра ни у првој половини ове године.

Џими Конорс, легендарни амерички тенисер, управо због таквих неправди навија за то да Новак настави да постиже успјехе.

- Навијам за "Џокера", а ево и зашто. Мислим да су га баш саботирали посљедњих година. Веома. Навијам за то да све то преброди, а он је показао да то може, већ је стигао до 22 гренд слем трофеја. Показао је колика је величина, али су га спречавали да још више тога оствари - искрен је био Конорс у свом подкасту разговарајући са Спенсером Сегуром.

Американац једино страхује због Новакове одлуке о завршетку каријере. Конорс би због тога волио да српски ас ове године оствари што боље резултате.

- Не знам колико дуго ће он још играти. Можда одигра ову сезону, па још једну и онда каже да је завршио. Не знам, али навијам да преброди ову годину и да оствари велике успјехе баш због тога што су му радили - закључио је Џими Конорс, власник 109 титула.

Легендарни амерички тенисер и раније је знао да стане уз Новака и подржи га у тренуцима када је српски тенисер пролазио кроз тешке тренутке.

Недавно је Конорс истакао и то да од Ђоковића очекује пуно на Ролан Гаросу без обзира на резултате који претходе Гренд слему на шљаци.

Управо је свој максимум и српски ас најавио на том турниру, преноси Спутњик.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана