Кирјос интервјуисао Новака, а онда је настао шоу (ВИДЕО)

Агенције
Foto: Танјуг/АП

МЕЛБУРН- Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан опена, пошто је савладао Тејлора Фрица са 3:1 и заказао дуел против побједника меча Синер - Рубљов.

Послије меча виђена је занимљива сцена, јер је Новака интервјуисао Ник Кирјос, са којим је имао шоу и током меча, када га је видио у коментаторској кабини, када му је исплазио језик и насмијао га.

Чим је Новак завршио посао са Фрицом, услиједио је интервју који је Ник радио са Новаком.

- Добро је видјети те, добро изгледаш у коментаторској кабини, али још боље на терену, желим да те видим ускоро са рекетом поново. Хајде, људи, покажите љубав према Нику - рекао је Новак на почетку интервјуа, а затим је анализирао меч са Американцем.

- Патио сам много првих неколико сетова, добро је сервирао, сјајно је играо, тјерао ме да будем позади, тако да сам увијек морао да се браним, било је тешко наћи ударце, за Фрица огроман аплауз, сјајно је играо цијели турнир и сада посебно.

If you see someone in the Royal Botanic Gardens hanging upside down from a tree in the near future, at least you'll know why! @djokernole@NickKyrgiosAusOpenAO2024 pic.twitter.com/70LBRWLP3C

— AusOpen (@AustralianOpen) January 23, 2024

Дотакао се Кирјос и пољубаца које му је Новак слао.

- Дјеловало је као да играм против тебе и твог сервиса, знам да он има један од најбољих сервиса, када их осјети, гледао сам против Циципаса, то је екстремно тешко када играш против њега. Конверзација је била лоша, 4 од 21, али успио сам да му одузмем сервис када је било потребно у трећем и четвртом сету. Имао сам на крају чак и више асова од њега, што је изненађујуће, а то је помогло у оваквом мечу.

Твој сљедећи меч Синер или Рубљов?

- Другачији меч-ап, и Синер и Рубљов су у сјајној форми, гледао сам Рубљова против Де Минора, једна од најбржих размјена које сам видео у Род Лејвер арени, Синер такође игра најбољи тенис живота, имали смо неколико тешких мечева, од њега очекујем увијек тежак меч.

"Посљедње питање, мука ми је видјети како освајаш овдје стално, хоћу и ја да освојим Гренд слем, шта радиш са оним дрветом, откриј ми тајну да и ја будем здрав", рекао је Кирјос.

- Показаћу ти, али не смијеш никоме да кажеш, то је тајна. Скинеш патике, попнеш се на највишу тачку на дрвету, па се окренеш наглавачке потпуно и 33 минута и три секунде висиш тако и будеш под притиском и онда ћеш освојити Гренд слем - нашалио се Новак, а Кирјос је праснуо у смијех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана