Кирјос бијесан, напао АТП због Новаковог пораза

Г.С.
Foto: Г.С.

СИДНЕЈ - Новак Ђоковић се мучио на мечу са Аустралијанцем Алексом Де Минором у Јунајтед купу и на крају је изгубио 6:4, 6:4, а разлог за то је прије свега проблем са десном руком. Мучио га је у дуелу са Чехом Јиржијем Лехечком зглоб, а сада је опет показивао на десну руку.

Нису му организатори дозволили да узме медицински тајм-аут, а први који је љутито реаговао због цијеле ситуацију је управо један Аустралијанац. Ник Кирјос се огласио и опет говорио да играчима прави велике проблеме то што се стално мијењају лоптице са којима се игра. 

"Мијењање лоптица сваке недјеље је дошло и до Новаковог зглоба! АТП заиста мора да уради нешто поводом овог проблема. Играчи стално пате због тога. Такође, сви они који мисле да лоптице нису довољно битан фактор за нечију повреду немају појма. Напор у играчевом зглобу је невјероватан током сезоне", навео је на твитеру Ник Кирјос.

Наравно, неки навијачи Аустралије су га одмах напали јер није подржао колегу из репрезентације и честитао му, али имао је Кирјос спреман одговор и за ово. 

"У реду, новајлије које мисле да ја одузимам заслуге Алексу су једноставно глупе. 'Демон' је страшан тенисер и заслужује сваки успјех који постигне", навео је на крају Ник Кирјос, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана