Кецмановић и Сафијулин елиминисани у првом колу дублова на Аустралијан опену

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МЕЛБУРН- Српски тенисер Миомир Кецмановић и Рус Роман Сафијулин нису успјели да се пласирају у друго коло Аустралијан опена у конкуренцији дублова, пошто су данас у првом колу у Мелбурну поражени од Хрвата Ивана Додига и Американца Остина Крајичека 3:6, 6:1, 6:2.

Меч је трајао 90 минута. Кецмановић и Сафијулин су први стигли до брејка у првом сету у петом гему, а онда су држали предност од три гема и овај део меча добили су резултатом 6:3. Додиг и Крајичек, који су на турниру постављени за прве носиоце, заиграли су ангажованије у наставку меча, а својим ривалима су препустили само три гема у наредна два сета. 

Хрватско-америчка комбинација играће у другом колу Аустралијан опена са побједницима меча Никола Ћаћић (Србија)/Денис Молчанов (Украјина) - Бен Меклахлан (Јапан)/Јошихито Нишиока (Јапан).

Кецмановић ће сутра у другом колу сингла играти против Нијемца Јана Ленарда Штруфа. Овај меч планиран је као други дуел дана на терену број седам, а требало би да почне око три сата по централноевропском времену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана