Кажњена четири тапкароша – покушали да препродају улазнице за „Српска опен“

ГС
Кажњена четири тапкароша – покушали да препродају улазнице за „Српска опен“

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, идентификовали су четири лица из овог града, која су путем интернета покушала препродати улазнице за предстојећи тениски турнир Српска опен.

Како је наведено у саопштењу полиције, ова лица су санкционисана у складу са Законом о јавном реду и миру Републике Српске.

Полицијски службеници настављају са предузимањем мјера и радњи с циљем идентификовања и санкционисања лица која се баве онлајн препродајом улазница.

За тениски турнир Српска опен из АТП серије 250 влада велико интересовање, а улазнице за најважније дуеле су распродате 3. априла, свега неколико часова након пуштања у продају.

Тада је за улазницу било више од 200.000 упита, првенствено јер на турниру наступа најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, уз друга позната имена свјетског тениса.

Особе које су улазнице за тениски турнир „Српска опен“ препродавале за вишеструко већи износ од реалне цијене улазнице, према закону могу да очекују казне од 300 КМ до 900 КМ. Полиција Републике Српске идентификовала је раније још пет лица која су препродавала улазнице за турнир „Српска опен“ на интернету, а они су прекршили Члан 28 Закона о јавном реду и миру Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана