Изнад ауто-путева поруке добродошлице учесницима тениског турнира

Срна
Изнад ауто-путева поруке добродошлице учесницима тениског турнира

БАЊАЛУКА - У Републици Српској су на свим информативним порталима изнад ауто-путева од недјеље, 16. априла, исписане поруке добродошлице учесницима тениског турнира “Српска опен” који се одржава у Бањалуци, саопштено је из предузећа “Аутопутеви Српске”.

На порталима се могу прочитати поруке “Добро дошли у Републику Српску” и “Добро дошли на Српска опен 2023”, на српском и енглеском језику, а уз натписе стоје и тениске лоптице у бојама Српске.

Из овог предузећа су истакли да на овај начин желе да дају допринос свеопштој еуфорији и енергији која влада због тениског турнира.

-Осим тога, сви радници Одјељења за наплату путарине, односно инкасанти, вође смјене, те сарадници за контролу наплате путарине и сарадници за аналитику и праћење наплате путарине, ове седмице обучени су у црвене мајице, украшене амблемом Републике Српске и ознакама преузећа, те натпис “Но.1е” и “Добро дошли на Српска опен” - наводе из “Аутопутева Републике Српске”.

Из овог предузећа су нагласили да запослени у систему наплате путарине осмијехом, надалеко познатом љубазношћу и професионалним односом према послу, освајају симпатије корисника услуга, који су сагласни са поруком да су на турнир сви добро дошли, али је један једини за све у Српској био и остао - Новак Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана