ИТФ турнир: Елит окупио јуниорску елиту

М.З.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Тениски клуб Елит из Бањалуке по други пут организатор је ИТФ турнира за јуниоре до 18 година.

Директор Елита и селектор Дејвис куп репрезентације БиХ Зоран Зрнић јако је задовољан одзивом младих тенисера из свих крајева свијета. 

- По други пут имамо част и прилику да организујемо турнир из ИТФ календара за јуниоре до 18 година. Обзиром на 118 учесника из 27 земаља можемо да будемо јако задовољни одзивом. По питању организације турнира, још смо на почетку, али имамо жељу да турнир траје неколико година. Број учесника даје нам за право да вјерујемо да смо прошле године све добро организовали те да су сви били задовољни. Неки су се вратили док су многи ту по први пут. То нам даје опбавезу да будемо добри домаћини да дамо све од себе и да трајемо дуго година по узору на бањалучки челенџер који је потврда да се то може. Турнир има вишеструк значај јер је једини зимски међународни турнир у држави и јако је важно да тенисери из цијелог свијета долазе у Бањалуку - навео је Зрнић. 

Чланица Елита Анастасија Игњатић једна је од фавориткиња на турниру. 

- Велико ми је задовољство што мој клуб организује овај турнир јер нема доста зимских јуниорских турнира у региону. Мени је ово први турнир ове године и велико ми је олакшање што играм на домаћем терену. Ове године прелазим из јуниорксе у сениорску конкуренцију тако да ће ми ово бити добра припрема за остатак сезоне - изјавила је Игњатићева. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана