Хрватица која је развела Вавринку данас заводи публику на мрежама

ГС
Хрватица која је развела Вавринку данас заводи публику на мрежама

Прелијепа хрватска тенисерка Дона Векић објавила је нове фотографије и изазвала велику пажњу публике.

Осим невјероватних спортских успјеха које ниже на тениском терену, ова Осјечанка позната је по својој љепоти али и по вези са тенисером Станисласом Вавринком.

Вавринка и Дона Векић су важили за један од најинтригантнијих парова, како због начина на који је почела њихова веза, али и због чињенице да су обоје из свијета тениса. Своју бурну љубавну романсу завршили су прије три године али се о њој и даље прича.

Подсјетимо, ова 27-годишњакиња започела је романсу са 12 година старијим тенисером 2015. године, а дуго су ову везу крили од јавности због чињенице да је Вавринка оставио жену и ћеркицу због Доне.

Њих двоје никада нису причали о својој љубави, али је лијепа Хрватица ипак једном приликом проговорила за швајцарски "Блик" о овом односу, истакавши да немају много времена једно за друго.

"Није лако, али ја имам свој посао, он свој. Наш је живот једноставно такав. Обоје волимо своје каријере и подршка смо једно другом и кад нисмо заједно. Мислим да смо поприлично добри у томе", закључила је она тада.

Дона је још као врло млада дјевојка отишла у Лондон гдје је тренирала за све важне турнире. Данас је њена база Монако, који јој много више одговара због временских услова. Она је такође јако активна на друштвеним мрежама где редовно качи фотографије са разних путовања, као и гламурозна издања у којима изгледа попут филмске диве, преноси портал "Задовољна".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана