ХРТ титловао Новакове изјаве, Хрвати "подивљали" у коментарима (VIDEO)

GS
ХРТ титловао Новакове изјаве, Хрвати "подивљали" у коментарима (VIDEO)

Новак Ђоковић у интервјуу за ХРТ причао је о освајању златне олимпијске медаље на Олимпијским играма у Паризу, што му је била једина велика титула која му је недостајала у каријери. Занимљив је од‌јек хрватске публике због титловања овог интервјуа.

На јутјубу је објављен сегмент интервјуа са титлом, а има више од 330 коментара. Већина је негативна због титловања.

-Преводе моји Хрвати ко да Ноле Суахели прича. Ријетко кад сам нешто апсурдније доживјела. Теби Ноле свака част на успјеху и на интервјуу.

-Хвала за пријевод... у супротноме нисам сигуран да бих баш знао о ћему прића легендарни Ноле...

-Браво човјече! Честитке из Хрватске на злату! А овај пријевод, непотребан.

-Боже, апсурда са пријевидом. Па стварно људи гд‌је ми идемо и шта умишљамо.

Сјајно је видети колико су у Хрватској одушевљени Новаком, његовим господским изјавама и лијепим ријечима о спортистима које представљају комшије, али ради се о томе да се све изјаве титлују - због оних који не могу да чују изјаве или нису у могућности да их преслушају. Тако да се не ради ни о каквој провокацији.

Тако се на јутјубу могу пронаћи титловане изјаве Синковића и Дамира Мартина, то је иначе и уобичајено да се ради за формате за друштвене мреже и краће снимке. Баш због оних који не могу да чују изјаве.

- Могуће је да је то био један од најбољих мечева сигурно, вероватно најдужа два сета која сам одиграо у животу против Алкараса који је био апсолутни фаворит с обзиром на доминантне победе против мене на Ролан Гаросу и Вимблдону. Пре турнира сам рекао да се осећам боље, рекао сам да мислим да имам веће шансе да победим. Пете олимпијске игре, на већину сам ушао као главни фаворит. Овога пута сам успео, емоције су незаменљиве, неописиве, нешто што су легендарна браћа Синковић доживела више пута, дошли су „као у шетњу парком“, освојили још једно злато. И они су срећни, и ја сам срећан због њих. Фантастично је када се мале нације попут Србије, Хрватске и других земаља из региона докажу на највећој спортској манифестацији. Мислим да живимо сан, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић у интервјуу за ХРТ.

Успјех је неупоредив са другим трофејима.

- Ово је неупоредиво у поређењу са гренд слемовима. Неупоредиво јер игра за своју земљу на Олимпијади и сви то прате. Осећа се другачије, више је притиска и очекивања, више тензије на терену. Наравно, више мотивације и жеље и воље. Када се изгуби, онда човек доживљава емоционални слом. Јуче сам доживео најлепше емоције и осећања, додаје, преноси СпорталБлиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана