Еуфорија након тренинга, Ђоковић се фотографисао са навијачима ФОТО, ВИДЕО

Д.Д.
Ђоковић се фотографисао са навијачима
Foto: Велибор Трипић | Ђоковић се фотографисао са навијачима

БАЊАЛУКА - Иако га за неколико сати очекује меч четвртфинала на Српска опену, Новак Ђоковић је остао на терену након тренинга и усрећио већину посјетилаца

Најбољи тенисер свијета је након завршетка тренинга, обишао све трибине на терену један и подијелио велики број аутограма, те се фотографисао са већином гледалаца.

У моменту када је Ђоковић кренуо са дјељењем аутограма, услиједила је еуфорија и Новака су малишани али и они старији звали са свих страна. 

Ђоковић је стрпљиво прилазио већини, сликао и се дијелио аутограме. На крају је направио лијеп гест те је услиједило фотографисање  са волонтерима који раде на одржавању терена, тако да су они добили успомену за читав живот.

На изласку је опет одлучио да се дружи барем нало са навијачима. Многи од њих нису имали карте за меч па им је овај сусрет и сликање пуно значило.

Ђоковић је пут од 20 метара прешао тек за 15 минута јер не максимално испоштовао посјетиоце, тако да нема сумње да ће централни терен да буде максимално испуњен за меч у четвртфиналу.

Неколико дјечака су пресрећни показивали аутограм који су добили на тениској лоптици те застави са Новаковим ликом.

-Спаваћу са њом-   поручио је срећни дјечак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана