Други TENIS 10 GRAN PRIX турнир 10. и 11. јуна на теренима Академије Типсаревић

Танјуг
Foto: Тениски савез Србије

БЕОГРАД - Други турнир из серије TENIS 10 GRAN PRIX за дјевојчице и дјечаке на програму је 10. и 11. јуна на теренима Академије Типсаревић, објавио је данас Тениски савез Србије.

Серију од осам турнира организује Тениски савез Србије у оквиру пројекта "Нови вијек српског тениса".

Првог дана такмичиће се Зелени и Црвени ниво, а недјеља је резервисана за наставак Зеленог и Наранџасти ниво. Програм за Зелени ниво почиње у суботу од 10.00, а у недјељу у 9.00 часова, Црвени је заказан за суботу од 13.00, а Наранџасти за недјељу од 10.00 сати. Очекује се учешће око 150 играча.

Поново ће у организационом тиму бити и Новак Ђоковић фондација, која ће оба дана одржати предавања за родитеље по програму "Путем шампиона". У суботу од 13.30 часова, а у недјељу од 11.00 сати.

Пројекат "Нови вијек српског тениса" почео је серијом дјечјих турнира за учеснике до 10 година, који ће бити одржани у Београду, Суботици, Новом Саду, Чачку и Нишу. 

Организатори турнира су Тениски савез Србије и клубови Црвена звезда, Спартак, Академија Типсаревић, ТАШ, Слобода, Партизан и Елит.  Финални турнир је на програму 23. и 24. септембра. Планирано је да серија дјечијих турнира постане традиционална манифестација и да се константно повећава број домаћина и клубова учесника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана