Док га Алкараз и екипа јуре, Новак се проводи у Мајамију (ВИДЕО)

ГС
Док га Алкараз и екипа јуре, Новак се проводи у Мајамију (ВИДЕО)

Прво смо видјели да је Новак посјетио плажу у Мајамију, а сада је виђен на једној журци.

Новак Ђоковић је у понедјељак почео 417. недјељу на врху АТП листе, али је ипак одлучио да не игра тенис. Након што је испао са турнира у Индијан Велсу, он се повукао са турнира у Мајамију, али је на Флориду ипак дошао! Сада се јавио са једне забаве на којој је присуствовао.

"Овдје сам у Мајамију на веома лијепој Лакост забави на плажи, пред почетак турнира у Мајамију 2024. Надам се да ћете доћи и уживати у турниру, имати сјајну недјељу и надам се да се видимо на терену ускоро", рекао је Новак у видео поруци коју је упутио колегама.

Након завршених квалификација турнир у Мајамију почиње око 16 часова када би требало да се на терену појаве први такмичари, а већ првог дана ће Србија имати Миомира Кецмановића на терену. Он би требало да око 20.30 игра са Шангом из Кине у првом колу. Душан Лајовић у четвртак игра са Гаелом Монфисом, а Ласло Ђере са Чак Ламом Колманом Вонгом.

Што се Новака тиче, он се вјероватно чува за дио сезоне на шљаци, а видјећемо који ће бити први турнир на коме ће се појавити. Ове сезоне му је шљака још битнија јер поред Ролан Гароса жели и злато на Олимпијским играма у Паризу, пише Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана