Додик и Цвијановић прате меч Ђоковић - Лајовић у Бањалуци

Г.С.
Додик и Цвијановић прате меч Ђоковић - Лајовић у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик и српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић прате меч између српских тенисера Новака Ђоковића и Душана Лајовића на Српска опену.

С њима су у предсједничкој ложи и предсједник Организационог одбора турнира Бојан Вујић као и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић.

Меч прати и породица Ђоковић, али и бројна публика. Очекивано, и за овај меч је владало огромно интересовање.

Током петог дана Српска опена игају се мечеви четвртфинала.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић навела је да је право задовољство гледати меч између најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића и Душана Лајовића из Србије, са неколико хиљада навијача на турниру "Српска опен" у Бањалуци.
"Право је задовољство бити овдје, заједно са неколико хиљада навијача који су до посљедњег мјеста испунили трибине на Централном терену Националног тениског центра", написала је Цвијановићева на "Инстаграм" профилу.

Она је додала да је четвртфинални дуел ова два српска тенисера празник тениса.

У првом сусрету на Централном терену славио је Алекс Молчан, који је резултатом 2:1 у сетовима побиједио Србина Ласла Ђереа.

Потом је услиједио други сусрет четвртфинала из којег је као побједник изашао Рус Андреј Рубљов. Он је убједљиво савладао бх. тенисера Дамира Џумхура резултатом 2:0.

Након Ђоковића и Лајовића планиран је сусрет Миомира Кецмановића и Јирија Лехечке

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана