Ђоковићу скинули заставу Србије поред имена

Г.С.
Foto: Танјуг

На сајту АТП направљена је велика грешка пошто је у једном моменту поред имена Новака Ђоковића склоњена српска застава.

Нова срамота АТП према Новаку Ђоковићу. Није било довољно што је због лоше организације на Ролан Гаросу доживио повреду због које се повукао са турнира, догодио се још један скандал. На званичном сајту је поред његовог имена и презимена склоњена српска застава!

Примијетили су то фанови српског играча и одмах су почели то да пријављују путем друштвених мрежа. Трајало је све то неколико сати, али су изгледа људи који су за то задужени примијетили и реаговали на пријаве. Исправљена је велика грешка и застава је додата.

Да ли би се овако нешто догодило Карлосу Акларазу, Јанику Синеру или Рафаелу Надалу? Тешко...

Углавном, проблем је настао у дијелу сајта у вези Вимблдона. На дијелу гдје се налази листа шампиона само код Србина није било заставе.

 

О томе је причала и бивша француска тенисерка Марион Бартоли која вјерује да ће Новак да заигра на лондонској трави. „Жан-Жорж Селије (стручњак који ради са Ђоковићем) је искусни физиотерапеут и знам га добро. Према нашој међусобној преписци, дјелује извјесније да ће Ђоковић учествовати у Вимблдону ове године него да неће“, рекла је Бартоли.

Чека се коначна одлука Ђоковића који ће сигурно играти на Олимпијским играма. За то вријеме ужива са супругом Јеленом Ђоковић и био је и на концерту Ника Кејва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана