Ђоковићев син свима показао како треба да се смечује

Мондо
Ђоковићев син свима показао како треба да се смечује

ЛОНДОН - Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић успио је да савлада аустралијског играча Алексеја Попирина након четири сета велике борбе у трећем колу Вимблдона. Српски ас је изгубио први сет, али затим показао због чега је највећи икада, па је преокретом још једном стигао до друге недјеље најпрестижнијег турнира планете.

Иако је Новаков меч трајао преко три сата, чини се да његовом насљеднику Стефану нимало није било досадно. Татин спаринг партнер на појединим тренинзима у Лондону остао је до краја сусрета да испрати још једну велику побједу, а његов потез са самог краја меча постао је хит на друштвеним мрежама. Када је Новак Ђоковић смеч ударцем освојио поен у тај-брејку четвртог сета и приближио се побједи, Стефан је у ложи одглумио тај потез и покупио симпатије навијача.

Камерман је брзо реаговао, па се након кадра Новака који прославља поен експресно премјестио у ложи, гдје су поред Стефана биле и Јелена и Тара. Супруга најбољег српског спортисте у тим тренуцима је аплаудирала због поена којим је потврђен мини брејк, а Стефан је свима показао како треба да се смечује.

Они који детаљније прате тенис, али и породичан живот Новака Ђоковића, знају да је Стефан велики заљубљеник у спорт који је прославио његовог оца, пише "Мондо".

Често је на турнирима, гледа најважније мечеве у свијету тениса и повремено помаже у припреми пред Новакове највеће изазове. Тако је било и прије неколико дана у Лондону, када се нашао на Новаковом тренингу.

 

Stefan gets as excited as us when his dad plays the smash properly :’) pic.twitter.com/pbZsK053YQ

— Raiyan (@NovakDjokerFans) July 6, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана