Ђоковић: Враћамо граду терене, предлажем да то буде национални тениски центар

Танјуг
Ђоковић: Враћамо граду терене, предлажем да то буде национални тениски центар

ЛОНДОН - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић подсјетио је да је Тениски центар „Новак“ вратио Граду Београду терене и предложио је да овај објекат буде национални тениски центар, преносе београдски медији.

Компанија “Тара 2016 С”, у власништву Новака и Јелене Ђоковић, донијела је одлуку крајем маја да врати Граду Београду земљиште и објекте у оквиру Тениског центра Новак на Дорћолу.

-Враћамо граду центар, не знамо шта ће се сада десити и шта ће град одлучити да ради са клубом. По мом мишљењу, дао сам пријатељски предлог да то буде национални тениски центар - то већ 15-20 година стоји као велика жеља Тениског савеза Србија и свих нас тениских радника. Овај спорт, који је много дао Србији, заслужује да има тениски центар. То је идеално - изјавио је Ђоковић, преноси Спортклуб.

Српски тенисер је најавио да ће се окренути новим пројектима.

-Окрећем се даље новим пројектима и у наредних неколико година ће се нешто остварити, на другој локацији, да ли у Србији или не – видећемо - додао је Ђоковић.

Он је навео да не зна гдје ће тренирати у Београду.

-Претпостављам да ће бити Гемакс, за дворану. Што се тиче шљаке и бетона на отвореном, то ћемо видети. Можда чак и 25. мај у зависности од тога ко ће тамо ући и како ће се то водити - истакао је Ђоковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана