Ђоковић узео поен, па послао пољубац Нику Кирјосу

ГС
Foto: Еуроспорт

Најбољи тенисер свијета, Србин Новак Ђоковић на одличан начин је започео меч четвртфинала на Аустралијан опену, гдје је повео са 1:0 у сетовима против Американца Тејлора Фрица послије веома напорног тај-брејка, гдје је једноставно показао класу и све оно због чега и јесте најбољи.

Новак Ђоковић се доста мучио, спасио је и двије сет лопте у гему пре тога, да би у тај-брејку био онај прави и успео је да дође до веома важног сета, који ће му сигурно доста помоћи у наставку овог меча, бар на психолошком плану.

Ђоковић је у тај-брејку био и посебно мотивисан, он је од почетка био у потпуносту концентрисан, а све је ескалирало када је дошао до вођства од 6:1, односно пет сет лопти у овом дијелу игре што је и те како умио да прослави са публиком.

Он је освојио веома тежак поен за сет лопту, када је прстом показивао на уво и позивао је публику да буде гласнија, "прозивао" их је на себи својствен начин, тражио је да му дају подршку, али, тек онда је услиједио и још бољи моменат, пише Телеграф.

Током свог славља, Ђоковић се окренуо и ка зиду, уперио је прст у некога, а онда му и послао пољубац. То је био Ник Кирјос, познати тенисер из Аустралије, који ради као стручни консултант и коментатор на овом турниру, а публика је то испратила аплаузом. Како је то све изгледало можете погледати у видеу:

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана