Ђоковић у опцији да постане тренер фудбалског клуба Милан?

GS
Foto: sempremilan.com

Први рекет планете Новак Ђоковић био је у опцији да постане дио стручног штаба фудбалског клуба Милан, ма колико то звучало невјероватно.

Тачније, власник клуба Гери Кардинале је намјеравао да га нагажује као менталног тренера фудбалера у вријеме док су "росонери" били у лошој форми, прије само три мјесеца.

Сада тај период дјелује далеко иза нас, јер је Милан у серији побједа које му доноси Лука Јовић својим касним головима као измјена.

Јесенас је слика изгледала другачије по славни клуб, па Ла Република пише да је Кардинале хтио да Ђоковић разговара с играчима и даје им мотивационе савјете.

Познато је да Ђоковић слови за једног од ментално најјачих спортиста, као што се зна и да подржава фудбалски клуб Милан.

Новак би добио уговор од клуба и био би у блиском контакту са играчима који су имали проблема са формом, а Ла Република као извор наводи некога из Милановог финансијског окружења, преноси нова.рс.

Српски тенисер ипак није био у преговорима са Кардиналеом, па је све остало само на жељи челника Милана, са чијим се фудбалерима Новак срео у Торину јесенас.

Тада се и фотографисао са Рафаелом Леаом и Исмаелом Бенасером, а Лука Јовић га је са партнерком Софијом гледао са трибина.

Питање је како би Ђоковић уклопио своје обавезе у позној фази каријере са обавезама у Милану и колико би му се то исплатило, с обзиром на то да је на свим највећим турнирима и даље конкурентан за титуле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана