Ђоковић са Синером у Њујорку, погледајте шта су радили (ВИДЕО)

ГС
Ђоковић са Синером у Њујорку, погледајте шта су радили (ВИДЕО)

ЊУЈОРК - Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић опробао се у Њујорку у новом спорту заједно са првим на планети, Јаником Синером.

Док Италијан трпи жестоке притиске јавности, медија и људи из тениса широм свијета због позитивних допинг тестова, изашао је на терен и заиграо пиклбо, преносе српски медији.

Све је дјело "Heada" произвођача спортске опреме који је на једно мјесто поред Ђоковића и Синера довео тенисерку Барбору Крејчикову и Кали Џо Смит, пиклбол шампионку.

Опробали су се заједно у спорту којем тренутно расте популарност, а све уочи почетка УС Опена.

 

 

Ђоковић већ неколико дана борави у Њујорку, а посљедњи гренд слем у сезони почиње 26. августа и трајаће до 8. септембра.

Српски тенисер ће покушати да постане први тенисер који је одбранио титулу на УС Опену још од 2008. године и Роџера Федерера.

Први тенисер АТП листе је током Индијан Велса добио први од два позитивна резултата допинг теста, а онда доставио чудно објашњење које је прихваћено, па ће, чини се, проћи без озбиљнијих посљедица.

Према информацијама које су стигле до јавности, Синер је био суспендован тајно на неколико дана, а вјероватно ће остати без бодова које је освојио на Индијан Велсу.

Италијан је поручио да није намјерно унио недозвољену супстанцу и да је она дошла до њега преко физиотерапеута Ђакома Налдија и спреја за ране који је он користио.

Након што је прича доспјела у јавност експресно су стигле реакције из свијета тениса. Тенисери и тенисерке су се редом оглашавали, разочарани због чињенице да ће Италијану тако лако прећи преко свега, док су многи имали озбиљније проблеме за сличне прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана