Ђоковић открио шта је рекао Ђереу на мрежи, па послао поруку осталим ривалима на УС Опену

GS
Ђоковић открио шта је рекао Ђереу на мрежи, па послао поруку осталим ривалима на УС Опену

Након што је са терена поручио да је морао да се погледа у огледало, најбољи српски тенисер обратио се медијима и из микс зоне - након преокрета против Ласла Ђереа.

Том приликом Ноле је открио шта је рекао сународнику на мрежу, те детаљније описао драму кроз коју је пролазио.

- Одиграо сам два различита меча у једном практично, резултат у трећем и четвртом сету није праведан, мислим да је био много ближи. Никада га нисам видео да овако игра, изузетно добро је осећао лопту, био је тактички добро припремљен. Одлично је отворио меч, комфорније се осећао на почетку. Искрено, ја сам морао да играм на већем нивоу у прва два сета. Рекао сам му на мрежи да овако настави, јер ако буде наставио да игра овако само ће напредовати на листи. Сјајан момак, јако ради и сада је показао да заслужује да буде боље позициониран на АТП листи - рекао је Новак и додао:

- Можда када сам освојио трећи сет, рекао сам себи да сам се ментално вратио, да га имам. Борио се, био је миран, није показивао пуно емоција, ја сам подизао своју игру и добро сам сервирао када је требало. Поготово у петом где је био само један брејк вишка, а он имао брејк шансу да се врати у меч.

Такође, имао је Ђоковић и поруку за преостале ривале на турниру.

- Порука коју шаљем осталим играчима јесте да да још могу да играм пет сетова, да се вратим од 0:2 и да тако пошаљем снажну поруку ривалу. Мада, искрено, нисам желео да будем у оваквој ситуацији. Надам се да ћу се вратити на прави пут у наредном мечу, преноси Телеграф

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана