Ђоковић отишао на одмор, са супругом фотографисан "у срцу Атлантика" (ФОТО)

ГС
Foto: Принтскрин

Српски тенисер Новак Ђоковић након освајања Ролан Гароса отишао је на заслужен одмор, а иако је желио бити далеко од очију јавности, кришом је фотографисан на путовању за Португал.

Овај 36-годишњи тенисер тренутно се налази на острву Сао Мигел, на Азорима, како би са породицом уживао неколико дана у једној од главних туристичких дестинација Португала, која је недавно још више доспјела у центар пажње кроз Нетфликс серију "Rabo de Peixe".

Само острво Сао Мигел припада Азорским острвима за које кажу да су "рај у срцу Атлантика" и да је највећи дијамант азурског архипелага, док је Корво најмање острво које се пјешке може обићи за један дан.

Ђоковић је већ на конференцији за новинаре открио да ће узети неколико дана одмора након титуле на Ролан Гаросу и да није планирао ниједан турнир до Вимблдона, у првој половини јула, преноси Кликс.

 

Новак се посљедњи пут такмичио у Португалу на Есторил Опену 2007. године, гдје је на крају постао шампион, побиједивши тада у финалу Француза Рикарда Гаскеа.

Подсјетимо, српски тенисер је у Паризу освојио свој трећи Роланд Гароса и 23. Гренд слем титулу у каријери чиме је и дефинитивно постао најуспјешнији свих времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана