Ђоковић о Синеру: Није без разлога број један на свету

Aгенције
Ђоковић о Синеру: Није без разлога број један на свету

РИЈАД - Италијански тенисер Јаник Синер побиједио је Новака Ђоковића у полуфиналу Слема шест краљева у Ријаду резултатом 2:1 (6:2, 6:7, 6:4).

Гледали смо праву посластицу за све љубитеље бијелог спорта, а иако је Новак поражен, нема за чим да жали. Поменути асови су нам пружили маратонске гемове, фантастичне поене и све што тенис има да понуди.

Показао је Ђоковић да и у 37. години живота против оваквог Синера има шта да покаже, а након меча рекао је:

- Била је сјајна атмосфера, наелектрисана, како на терену тако и у публици. Од почетка меча сам заостајао, борио сам се на свој начин, успео сам да узвратим, али на моју жалост био је много добар, боље је играо, имао сам среће да добијем други сет. Имао сам неке шансе и у трећем сету, али све у свему било је бучно на трибинама, забавно. Било је заиста уживање играти овде, баш као и у децембру прошле године против Алкараза, поново је била сјајна атмосфера. Захваљујем се и публици на подршци - рекао је Новак Ђоковић послије пораза.

 Упитан је Ђоковић како је данас видио Јаника Синера.

- Боље него себе. Једноставно речено, играо је на веома високом нивоу, није без разлога број један на свету. Покушао сам да се борим, да се вратим, што сам и чинио, био сам близу, али је био бољи у одлучујућим моментима - додао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана