Ђоковић: Честитам Душану, био сам испод нивоа

Д.Д.
Ђоковић: Честитам Душану, био сам испод нивоа

БАЊАЛУКА - Новак Ђоковић је заустављен у четвртфиналу турнира Српска опен.

Душан Лајовић је направио велико изненађење и елиминисао првог носиоца на турниру са 2:0 у сетовима.

-Лајовић је играо добро био сам много испод жељеног нивоа. Шта да радим то је спорт. Трудио сам се, није ишло. Нисам се добро осећао. Троме ноге, промашене лопте много сам био ван ударца. Само на моменте играо сам добро али генерално сам био испод нивоа. Имао сам своје шансе али их нисам искористио. Играо сам пасивно - рекао је Ђоковић.

Затим је похвалио свог ривала и пријатеља из репрезентације, који је дошао до прве побједе.

-Душан је одлична особа, знам га довољно дуго. Играли смо заједно и тренирали, срећан сам због њега ово је велика побједа. Покушавао је у протеклим месецима да нађе прави ритам. Драго ми је због њега.

Новак се сад окренуо наредним искушењима.

- У прошлим сезонама, старт је био лош, и онда је следила доста боља игра у завршници сезоне на шљаци. Није тајна да је Ролан Гарос приоритет. Надам се да ћу да заиграм најбољи тенис. Тамо је подлога другачија него овде и у Монте Карлу . Надам се најбољем- рекао је Ђоковић.

Након пораза на старту мастерса у Монте Карлу рекао је да је заборавио на то и да сваког понедјељка креће из почетка, али још не зна шта ће бити идуће седмице.

- Видећемо. Све је свеже после изгубљеног меча. Утисци су јаки па док се мало слегне видећемо шта ћемо радити - изјавио је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана