Ђере: Осјетио сам подршку публике у кризним моментима

Дарко Драгичевић
Ђере: Осјетио сам подршку публике у кризним моментима

БАЊАЛУКА - Ласло Ђере први је изборио пласман у четвртфинале. Тенисер из Србије је у мечу пуном преокрета савладао Хрвата Борну Ћорића 2:1 и сад чека петак и ривала.

Он истиче да је осјетио подршку са трибина у кључним моментима.
-Публика је била на мојој страни. Врло коректно је навијала, аплаудирала је мом ривалу када је урадио нешто добро. Било је фер навијање, али осјетио сам да су уз мене и то ми је помогло да превазиђем кризне моменте. рекао је Ђере.
Он истиче да му побједа пуно значи јер је савладао квалитетног тенисера а да није оптерећен његовим пласманом на ранг листи јер је Ћорић 21. на АТП листи.
-Мислим да ми неће ништа значити што се тиче његове ранг листе, али хоће јер знам да је он добар такмичар и тешко га је добити, то ће ми донијети самопоуздање. Ранг листа је небитна у овом тренутку, пуно више ми значи да сам био бољи од њега- истакао је Ћере.
У четвртфиналу га чека побједник дуела Алексеј Попирин и Алекс Молчан
- Играо сам против њих. Попирина сам добио два пута, са Молчаном има скор један један,он ми мање лежи. Нећу имати лаган посао ко год да побиједи и да прође. Имам времена до петка да вратим снагу и ко год буде са друге стране бићу спреман - поручио је Ђере.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана