Чувени Пит Сампрас објавио срцепарајуће вијести

Агенције
Foto: X (Твитер)

Један од најбољих тенисера свих времена Пит Сампрас, који се иначе ријетко оглашава се медије, сада је објавио срцепарајуће вијести.

Чувени Американац је преко АТП тура открио да је његовој супрузи Бриџит откривен злоћудни канцер јајника.

"Као што знате, веома сам тиха и повучена особа. Међутим, посљедњих годину дана је било веома тешко и изазовно за мене и моју породицу и одлучио сам да подијелим са вама шта се то дешава. Претходног децембра, моја супруга Бриџит је дијагностикована са злоћудним канцером јајника. Од тада, прошла је велику операцију, хемотерапије и наставља да се бори. Тешко је гледати некога кога волиш како пролази кроз изазов какав је овај“,  стоји у изјави објављеној на страницама АТП Тура.

„Било је невјероватно видјети како наши момци напредују и тако снажно подржавају Бриџит и како се подржавају међусобно. Било је инспиративно гледати како она наставља бити невјероватна мама и супруга кроз све то. "С тим реченим, завршићу ово понизно тражећи од вас молитве за нашу породицу док Бриџит наставља напредовати на свом путу. Хвала вам", закључио је Сампрас.

Сампрас је са бившом глумицом, пјевачицом и моделом у браку од 2000. године. Имају двоје дјеце Кристијана (20) и Рајана (18).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана