Чувени бањалучки физиотерапеут и колекционар: Побједом би се Ђоковић одужио публици

Милош Васиљевић
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Познати бањалучки физиотерапеут и колекционар дресова Борис Врховац Врле одушевљен је атмосфером која влада на турниру Српска опен у Бањалуци.

- Оваквом организацијом и квалитетом  презадовољни су играчи, а турнири са много већом традицијом нису много бољи - прича за „Глас Српске“ Врле.

Наглашава да је права еуфорија завладала у граду на Врбасу.

- Српска опен је пун погодак. Човјек сам који долази из спорта и знам како то функционише. Ово је невјеројатно, нисмо могли повјеровати да ћемо то имати у нашем малом граду од 200.000 становника. У рекордном року направљен је комплекс за поштовање. Свакога од играча, када дођу на терапије, питам за мишљење и сви су одушевљени и пријатно изненађени -  рекао је Врховац.

Додаје да се с оваквим догађајем може поредити само то када је боксер Маријан Бенеш био првак Европе у Борику и када су рукометаши Борца били прваци Европе.

- Послије Зимских олимпијских Сарајеву 1984. године ово је највећи догађај у БиХ - рекао је популарни Врле.

Очекује репризу прошлогодишњег финала између Новака Ђоковића и Андреја Рубљова.

- Побједом би се Ђоковић одужио публици. Сви га дочекују на сваком ћошку. Он је наш најбољи спортисти који се родио, срећна је мајка која га је родила и земља која га има. Вјерујем да ће освојити титулу - рекао је Врховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана