Црногорски политичар тражи да Ђоковић доживотно буде избачен из тениса

ГС
Црногорски политичар тражи да Ђоковић доживотно буде избачен из тениса

ПОДГОРИЦА - Црногорском политичару засметало је то што се Новак Ђоковић јавно на друштвеним мрежама огласио поводом смрти тројице Срба на Косову и Метохији.

Ђоковић је објавио фотографију која је настала испред Храма Светог Саве, гдЈе је у среду увече одржан помен убијеним Србима на Космету.

- Свака суза Бога моли, сваког Србина душа боли – текст је транспарента чију је фотографију Ноле објавио на Инстаграму.

Сам тај чин био је довољан Љубомиру Филиповићу да на друштвеној мрежи Твитер захтЈева да најбољи тенисер свих времена доживотно буде суспендован из тог спорта.

- Новак Ђоковић би требало да буде одстрањен из тениса доживотно. Ако не то, осуђен од нормалних људи у свету. Прикључио се државној пропаганди у покушају да терористе прикаже као хероје, написао је Филиповић.

Овај потез разљутио је и Филиповићеве пратиоце који нису нимало благонаклоно гледали на покушај да Ђоковића прикаже као лошег лика у причи и да га "пријави" челницима АТП... Шта год да је желио, обило му се о главу јер готово да нема никог од његових пратилаца који су га подржали.

Подсјетимо, у сукобу са косовском полицијом у недељу послије поноћи живот су изгубили Срби Бојан Мијаиловић, Игор Миленковић и Стефан Недељковић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана