Броди: Битно је да не играте против Ђоковића на старту Вимблдона

Танјуг
Броди: Битно је да не играте против Ђоковића на старту Вимблдона

ЛОНДОН - Британски тенисер Лијам Броди изјавио је да је срећан што није играо против Србина Новака Ђоковића на старту Вимблдона, преносе британски медији.

Броди је трећу годину заредом успио да избори пласман у друго коло Вимблдона, пошто је на старту такмичења побиједио Француза Константа Лестјена 6:1, 6:3, 7:5.

-Рецепт за успјех је да добијете добар жријеб и да не играте против Ђоковића на старту турнира. Није то нека тајна - рекао је Броди, који би могао да се састане са Ђоковићем тек у полуфиналу Вимблдона.

Ђоковић је јуче у првом колу Вимблдона савладао Аргентинца Педра Каћина 6:3, 6:3, 7:6 (7:4), а српски тенисер ће се у другом колу састати са Џорданом Томпсоном из Аустралије.

Броди је послије тениса прешао на тему фудбала и истакао да је Манчестер сити најбољи клуб на свијету.

-Недавно сам прочитао књигу која се зове „Пеп: Еволушн“. Манчестер сити је најбољи тим на свијету. Књига је невјероватна, доста учим из ње. Тај клуб ми је пружио подршку, твитовали су о мени. Драго ми је да прате моју каријеру, као што и ја пратим тај клуб - рекао је Броди, који је 142. тенисер свијета.

Британски тенисер ће у другом колу Вимблдона играти против Норвежанина Каспера Руда.

-Норвешка има сјајне спортисте. Руд и нападач Манчестер ситија Ерлинг Халанд су звијери. Ерлинг је звеијр у физичком смислу, а Руд је звер у игри. Он дере лоптицу -  истакао је Броди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана